Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

nedeľa 28. marca 2010

Shakira

V rubrike stars ste si uz mohli prečítať o Natalii Oreiro a teraz Vám ponúkam článok o staro-novej hviezde s umeleckým menom Shakira!

Narodila sa 2.2.1977 v Kolumbii, čo je juhoafrický štát. Jej rodnou rečou je španielčina ale mnoho pisní spieva po anglicky. MEria 157 cm. Jej celé meno je Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Jej prvý album vydala ako trinásťročná a album mal názov MAGIC (mágia). Shakira nám nezar dokázala, že je aj výborná herečka, a to v "El Oasisfrom" (1994-1997).
Jej iq je 140, svoju kariéru začala rolou v seriáli El Oasis, už od roku 2000 chodí s Antoniom de la Ruou, synom bývalého argentínskeho prezidenta. Rozpráva plynule španielsky, portugalsky, taliansky, anglicky. Priatelia o nej vravia, že je milá temperamentná a čo je zaujímavé, hanblivá. Jej najnovší album má názov She wolf.
http://www.unrealitytv.co.uk/wp-content/uploads/2009/10/shakira-she-wolf-cover.jpg
Shakira je nesmierne ohybná, čo dokazuje aj jej singel SHE WOLF ( podľa ktorého pomenovala aj svoje nové CD. Jednou pesničkou z tohto albumu je aj pieseň s názvom GYPSY, ktorý je v angličtine ale bol preložený aj do španielčiny a to s názvom GITANA.
http://bouleafacettes.biz/wp-content/uploads/2009/11/shakira.jpg
Shakira má výnimočne krásny a prenikavý hlas, ktorý ju preslávil. Trochu Vám uľahčím prácu a pripájam Vám sem aj link k piesni GYPSY (anglická verzia)
http://www.mojevideo.sk/video/7a8a/shakira_gypsy.html

Žiadne komentáre: