Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

sobota 28. augusta 2010

Poradňa

Ahoj smajlík mám problém .... :-( Som do jedného spolužiaka ale on
nie je do mňa ale do mojej spolužiačky. Neviem ako to mám riešiť chcela
by som poradiť !!! Ta moja spolužiačka ho nechce.... Fakt netuším
čo idem robiť .. Smajlík pomôž mi prosím. Mirka

Jújha... No. Ty píšeš, že toho spolužiaka už neberieš LEN ako kamaráta, ak som to správne pochopila. Spolužiakovi sa páči ale iná slečna, ktorá ho ale nechce.. A ty nevieš, čo máš robiť- predpokladám, aby bol iba Tvoj :-)
http://blog.sme.sk/blog/10401/175118/partia.JPG
Nechápem ale jednu vec, ktorú si v správe neobjasnila:
- ako vieš, že sa mu tá baba páči.
Ale ak to už teda vieš, tak by si mala vedieť zopár vecí..

1.) Mávnutím čarovného prútika chalana nezískaš. Momentálne Ťa asi berie len ako nejakú babu z triedy.
2.) Aby si Ťa začal viac všímať, bude potrebný nejaký ten čas.. Času bude ale od začiatku roka... habadej..
3.) Nesmieš však byť dotieravá. To by si sa sprotivila. Dotieravá znamená- kde si ty, tam som aj ja a chcem sa rozprávať!
4.) Začiatok školského roka- podvedome sa každému resetne mienka o väčšine ľudí! To znamená, že sa budeš môcť predviesť v úplne novom svetle!
http://www.raulrico.com/wp-content/uploads/2009/04/la-magia.gif
Tvoj PLÁN!
1.)
Čisté oblečenie je samorejmosť
- vždy by si mala pekne voňať. Ale nie príliš silno. Na jemnú a peknú vôňu postačí toaletná voda. Značka, ktorú Ťi sem napíšem Ťa zaskočí a povieš si, že je pre malé deti, ale je super! HANNAH MONTANA (fialová). Jeden strek a voniaš celý deň!
- voňavka ale nie je všetko. Deodorant so slabou vôňou je nutný!
- nerozčesané vlasy sa nenosia už ani v džungli. Preto buď VŽDY učesaná. Pokojne so do školy zober aj malý hrebeň, ale ak sa ním budeš prečesávať, nech to nikto nevidí, lebo budeš za sedliaka
- neviem, koľko máš rokov, ale ak viac, ako 13, každé ráno používaj nie veľké množstvo čiernej riasenky. Ak máš mastnejšiu pleť, tak aj púder. A lesk na pery- samozrejme
- obliekaj sa... normálne. Ak nosíš na rukách sto náramkov a na krku päť reťazí, každého odplašíš. Rifle, obtiahnuté tričko, mikina alebo bolerko+ tenisky= SUPER!
- usmievaj sa
- vždy maj svieži dych. Ak na niekoho rozprávaš a z úst sa Ti valí smrad ako z jaskyne, nikto Ťa nebude chcieť. Ráno si umývaj zuby a pre istotu nos zo sebou žuvačky, alebo ľadové cukríky.

Dodržiavaš všetko, čo je hore napísané? Super! Ďaľší krok je pred Tebou

2.)
- zariaď, aby spolužiak presne vedel, ako voniaš. Aby keď zacíti tú vôňu, nech si spomenie: "Jéj, takto krásne predsa vonia Mirka..."
- pridaj si ho na facebooku medzi priateľov. Nikomu to nepríde divné- keďže ste spolužiaci.

Hotovo? Okey...ideme dalej
http://thumbnail028.mylivepage.com/chunk28/608609/445/small_Macko%20so%20srdie%C4%8Dkom.gif.jpghttp://www.szerelmeseknek.hu/images_szerelmes/kepek/love3.jpghttp://images.free-extras.com/pics/b/balloon_i_love_you-1385.jpg
3.)
- v pondelok chodí na doučovanie z matiky? Super! Ak si z nej blbá aj ty, prečo by si tam nemohla chodiť tiež?
- chodí hrávať v stredu futbal na ihrisko? Nič Ti nespraví ísť sa tadiaľ s kamarátkou občas poprechádzať
- ak budete na facebooku naraz prihlásený, napíš mu. Téma... príde sama? Možno. Ak by náhodou nie, nachystaj si aspoň tri do zálohy- nejaká sa už hádam ujme. Ignoruje Tvoje písanie, alebo píše len: ok, uhm, no..... Tak už nabudúce nepíš. A ak toto píše, nesnaž sa ho prebudiť. Napíš jednoducho: "sry, musim off... papa!"

Fajn, už vie že existuješ.. Ak ide všetko ok, môžeš ísť dalej. Ak Ťa ale ignoruje, zabudni naňho..
http://thumbnail062.mylivepage.com/chunk62/2069534/1914/small_lubim%20ta.jpghttp://thumbnail052.mylivepage.com/chunk52/2056568/1722/small_%C4%BD%C3%BAbim%20%C5%A5a.jpg.jpghttp://www.zamilovane.sk/images/2.jpg
4.)
- nikdy si s ním nepíš viac, ako 30 min.
- keď si píšete, tak 1-2x ho potráp tým, že neodpíšeš hneď, ale povedzme že až za minútu
- nevysyp mu hneď celý svoj životopis!
- Veľa sa ho pýtaj. Napríklad čo ho baví, či už sa jeho sestra vyliečila z tej chrípky, či je dedkovi už lepšie... ale nech sa necíti ako na výsluchu.
- nepíš ako malé dieťa: nwM, mno, AwojKiSeq, PreČo?... nie len že sa to zle číta, ale nemusí vždy správne tvoje detinské skratky dobre pochopiť

5.) Posledný BOD!!
- strekni mu jeden strek svojej voňavky napríklad na mikinu. Len trošku, nech necítiť celú šatňu od tvojej vône! A tak vždy, keď trochu zafúka, nech cíti Tvoju vôňu. Spomeň si ešte na bod 2! Tvoju vôňu predsa pozná!

A už len čakať, či sa chytí. Ak nie, tak jednoducho ste neboli narodení jeden pre druhého. Noa? Koľko super chalanov behá po svete? Ak by Ti bolo najhoršie, prečítajsie TENTO diel poradne. Ale ak spozoruješ, že sa chytá, ale nemá odvahu Ťa zavolať von, tak to sprav ty. Alebo mu len pomôž: "nudim sa... isla by som s niekym von ale kamoska je na dovolenke..." A čakaj, čo odpíše :-)

ALE! Musíš si premyslíť, či toho chalana ozaj chceš! A keby spolu už chodíte... Povedala by si to rodičom? Áno? Ako by zareagovali? Nie? Ako by si pred mini utajila Vaše stretnutia? Chcela by si s ním chodiť von aj v poriadnej zime, keď si najradšej doma v teplúčku...? Všetko si to najskôr poriadne premysli!

Držím palce!
http://www.liber.sk/data/stastie1.jpg
(nikii a terus odpíšem v budúcich častiach poradne)

2 komentáre:

Heňa povedal(a)...

držím palce ;-)

Anonymný povedal(a)...

ahoj :) nie som prispievatelka ale .. nic s touto rubrikou to nema spolocne .. 1.) novy obchod : STARDOLL AND THE CITY .. aa ... ked pojdete do shopu vsimnite si obchody .. to logo je mensie a pod nim je tien ... :) :)


teta_avrill1 :) chcela som vam prispievateôlkam toto iba oznamit ..