Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

sobota 23. októbra 2010

Poradňa

Rada čítam. Poraď mi nejaké super babské knihy, ktoré stoja za to :)).

Toto je jedna z najkratších správ, aké som tu mala :) No dobre teda. Prečo nie.

1. Lekcie lásky
http://www.artforum.sk/userdata/catalog/images/big_SK3888.jpgKniha je o štrnásťročnom dievčati menom PRUE, ktorá nechodí do školy, lebo ju a jej sestru doma vychováva jej prísny otec. Ale keď jej otec dostane srdcový infarkt, Prue s jej jedenásťročnou sestrou nastupujú do školy, kde Prue spoznáva učiteľa výtvarnej Raxa. Ich príbeh lásky ale nekončí "Žili šťastne až do smrti"...


2. Kamošky, schôdzky a nafukovacie podprsenky
http://www.sirion.sk/user/catalog_big/69/kamosky-schodzky-a-nafukovacie-podprsenky.jpgKniha je taktiež o 14-ročnom dievčati, ktoré spozná najúžasnejšieho chalana na svete, ale je to brat jej kamarátky a ona jej to nemôže povedať. Toby tiež netuší, ako ho má rada a pri návštevách kamarátky sa pomaly zoznamujú...


3. Chcem byť milovaná
http://www.martinus.sk/data/tovar/_l/36/l36921.jpgKniha o piatich štrnásťročných dievčatách, ktoré žijú svoj všedný život každá inak. Ich problémy? Chalani, škola, rodičia... Spoločné majú jedno- Chcú byť milované :)


Alica a...
http://www.sirion.sk/user/catalog_lit/56/alica-a-dost-dobre-rande.jpgCelá séria skvelých kníh začínajúca "Alica a dosť dobrá rodinka". Na celej sérii sa dá dobre pobaviť a vo väčšine príbehov spoznáte práve seba :)


Twilight
http://nd04.jxs.cz/321/772/d50dc6a3bb_68444607_o2.jpgKnihu, alebo aspoň film pozná každá z nás. Boj chladného upíra a horúceho vlkodlaka o obyčajnú smrteľníčku, ktorej príbeh sa odohráva v daždivom meste Forks.


Poslovia svetla
http://pids.nnpi.sk/1/19/52/n185123.jpgKniha pre milovníčka anjelov napísaná ženou, ktorá sa s nimi sama dokáže rozprávať. Ich posolstvá, rady do života a objasnenie diania medzi nebom a zemou sú odlišnejšie od verzii, ktoré sú nám všeobecne známe.


Niektorú si už hádam vyberieš :))

(máte nejaký problém a potrebujete naň radu? píšte anonymne na stardollspions@gmail.com a v maili, alebo na blogu sa Vám všetkým pokúsim pomôcť a poradiť)

2 komentáre:

T-B povedal(a)...

Súmrak ♥♥ =D

Anonymný povedal(a)...

milujem knihy jacqueline wilson ! ! mam ich vsetky ..zatial :D