Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

sobota 20. novembra 2010

Poradňa

Ahoj, potrebujem pomôcť s jednou vecou.Som zaľúbená do jedného chalana. Nieje z našej triedy je o jeden rok starší a má triedu hneď vedľa mojej.Vždy keď je prestávka a napríklad idem na WC mi vždy robí zle a podobne.A keď čakám na autobus na zastávke tak sa na mňa stále pozerá. Máme taký vzťah že super... Ako robievame si navzájom zle ale NIKDY silno a ani sa nie že bijeme ale niečo ako pes a mačka. Dúfam že ma chápeš....Lenže......Keď napríklad sme vonku alebo na chodbe tak flirtuje aj s inými babami napríklad s jeho spolužiačkami a to ma bolí.....Ako neviem čo mám robiť prosím, poraď mi!!!
RebekaXY
http://nd01.jxs.cz/244/723/36c0f93e77_18793010_o2.jpghttp://www.bedekerzdravia.sk/Image/6_2008/depresia_kolajnice.jpg

Netuším, koľko môžeš mať rokov, ale nejakú odpoveď dostaneš- ako každý, kto píše do poradne..

Napíšem Ti to tak, ako to je. Jednoducho nemá o teba záujem. A čo máš robiť? Zabudnúť naňho. Na čo sa trápiš, keď je to očividne zbytočné?

Sú ľudia, ktorých máš rada, ale aj taký, ktorých neznášaš, alebo sú Ti úplne ukradnutí. Povedzme že máš rada (mená si budem vymýšľať) Andreja, Lukáša totálne že neznášaš a Peter Ťa vôbec nezaujíma a nezmení to, ani keby sa potrhal. ON, ten čo sa ti páči, Ťa očividne berie ako y nášho vymysleného Petra. Darmo budeš meniť emage, ak mu nesedíš. Budeš musieť trochu zmeniť svoje správanie!
http://photo.vivo.sk/jpeg/2462/65819/_n/77de87/Smutok-krasnych-dievcathttp://www.kankan.sk/content/articles/1164/article-ako-riesit-surodenecke-hadky.jpg
Ako sa môžete stále hádať, keď ho máš rada?? Ako prvé sa s ním prestaň hašteriť a buď milá. Nevaď sa s ním, len ho odbi milou poznámkou formou: "To si nevieš vymyslieť nič originálnejšie, aby si ma nahneval?" Nehovor to povýšenecky, ani nahnevane, ale milým tónom a hlavne priateľským. Ale neprovokuj ani ty. Nie ste už predsa deti ako na obrázku hore!
http://www.blogcdn.com/www.parentdish.co.uk/media/2010/09/teenager-250a-092010.jpghttp://media.rd.com/rd/images/rdc/slideshows/argument-starters/argument-starters-american-teenagers-ss.jpg
Pridaj si ho do priateľov na facebooku, ak si tak ešte nespravila ty, ani on. Ale nie hneď v deň, kedy začneš byť milá, to by bolo nápadné. Povedzme že o 2 týždne. Najskôr približne týždeň mu sama od seba nepíš, nech napíše sám. Ak sa ani po týždni nerozkýve, napíš mu sama. Jednoduché "ahoj" so smajlíkom (usmiatym samozrejme). Ak nebude odpisovať, znova mu nepíš, nemá to šancu.
Ak ho v priateľoch už ale máš, napíš mu pekne a milo ešte dnes.

OÚÚCH!!
Ak si ťa do priateľov nepridá, čiže Tvoju žiadosť nepotvrdí, nemáš šancu..
http://blog.kloon.za.net/wp-content/uploads/2008/04/facebook.jpghttp://www.dfcorp.com/xSites/Mortgage/DiamondFundingCorporation/Content/UploadedFiles/600px-No_sign2.svg.png

V škole
Neprihováraj sa mu sama. Niekedy sa naňho milo usmej, alebo sa pekne pozdrav, inokedy keď okolo neho pôjdeš sa tvár, akoby tam nebol. To mu bude vŕtať hlavou a nedá mu to pokoj :-)
Ak sa už začnete rozprávať, dávaj si pozor, aby si nebola červená ako paprika. Predstav si, že je Ti úplne ukradnutý a hovoríš s bratrancom. Dbaj o seba. Žiadnemu chalanovi sa predsa nezapáči slečna so špinavými ušami, alebo spoteným tričkom! Rady ako byť vždy krásna nájdeš v starších dieloch poradne na stardollspions.blogspot.com .
http://wwwdelivery.superstock.com/WI/223/1560/PreviewComp/SuperStock_1560R-2053885.jpghttp://www.englishonline.org.cn/files/teaching_speaking_teenagers.jpg
Ak budú všetky Tvoje pokusy márne, kašli naňho. Na svete je veľa lepších pre Teba a skôr či neskôr Vás osud spojí a na tohoto si už ani nespomenieš :)

Veľa šťastia!

Ak budeš ty, alebo ktorákoľvek potrebovať nejakú radu, píšte na stardollspions@gmail.com . Na Váš problém Vám radu odošlem najneskôr do dvoch týždňov. Nemajte stresy, že píšete somariny. Ľudia mi píšu všeličo a vždy sa snažím nájsť riešenie, hoci aj na to, že niekto nemôže večer spať :).. Takže ak Vás hocičo trápi, anonymne mi môžete hocikedy napísať.

(meno slečny, čo do poradne písala bolo z dôvodov ochrany súkromia a na jej vyžiadanie zmenené)

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Неllo! I'm at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!

Feel free to visit my website http://www.2applyforcash.com/
My site :: payday loans online