Múdrosť dňa

Každý jeden deň máme príležitosť na zmenu

sobota 30. januára 2010

Nieco nove

Ano, ano viem... je to stranka o stardolle. ale myslim, ze sa tu mozeme bavit aj o niecom inom nie? Ako napriklad, SKOLA!!! SJ: jedno slovo dvoch vyznamov. Viete ako sa tieto slova volaju?Ak ano, piste do komentov a nezabudnite pripisat svoj nick. kazdy dostane odo mna ss darcek .
A ak by ste predsa nevedeli, na ake slova myslim, prilepim sem zopar malych obrazkov :)

FREE gorila!


Viem, ze je to uz dlhsie, co je tato free vecicka, a verim ze ju vecina z Vas ma, ale ak nie, nebuddte pozadu a rychlo bezte na http://www.stardoll.com/en/campaigns/endangered-species/ a prihlaste sa na svoj nick!
Nezabudnite kliknut na ruzove ADOPT ME!!!

streda 27. januára 2010

FREE

FRee vtacik moze byt len vas ak:
pojdete na slygeek.com
do bieleho okienka natukate: stardoll.com
prihlasite sa na svoj ucet!

Jednoduche nie?

pondelok 25. januára 2010

Este 2,000!!!


Baby, uz len zopar memberov na stardolle a je nas 50 000 000!!! Tu je dokaz!

nedeľa 24. januára 2010

Ktore si kupite?



Mame tu dva rovnake kusy stardoll oblecenia, z obchodu pretty in pink. A viete aky je medzi nimi rozdiel? Kazde maju inu cenu. Ktore si kupite? Piste do komentarov!

sobota 23. januára 2010

Free KABELKA!

Stardoll pre nas pripravil novu free kabelku! Navod je uplne jednoduchy!
chodte na: http://kip6.com/
a do spodneho vyhladavaca zadfajte adresu: stardoll.com/es/contest/view.php?id=227

Prihlaste sas na svoj ucet a poztaklikavajte hocico a kabelka je VASA!

nedeľa 17. januára 2010

Je mi luto ale...


Nwm ze ci na tento blog este niekto chodi, ale asi hej lebo mi pisete mi pozitivne odozvi na tento blog ale mrzi ma, ze mi nekomentujete prispevky, nad ktorymi hodiny sedim. Dala som sem aj clanok o hlasovani o com by ste si tu chceli precitat ale ani tam som nevidela komentare tak ja uz naozaj nwm ze co vy chcete. Dam vam dve moznosti: 1. zacnete komentovat a zapajat sa do sutazi
2. toto je posledny mesiac co tu blogujem
VASA LULINKA

piatok 15. januára 2010

Free!

Konecne! Na stardoll prisli nove free saty! Su uplne krasne! Tu mate navod:
chodte na slygeek.com
do toho bieleho okienka natukajte: stardoll.com/en/cinema/
prihlaste sa na svoj nick
pockajte cca 30 sekund
odhlaste sa
chodte na stardolle do svojej suit (do vaseho domceka) a saty su vase!

pondelok 11. januára 2010

Ktora má lepší štýl?



A znova tu je sutaz o style obliekania sa babik na stardolle! Do komentu napiste bud doll1 alebo doll2 podla toho, ktora babika sa Vam viac paci. ALE POZOR! Nesmiete hlasovat sami za seba! Kto raz zahlasuje za svoju vlastnu doll, bude diskvalifikovany a v tejto rubrike sa jej babika uz nikdy neobjavi!!! A ak budete hlasovat, jedna z Vás ziska odo mna darcek! Takze sa naozaj oplati hlasovat.
Chces aby sa tvoja doll objavila v tejto rubrike? Napíš mi na stardoll (smajlik10179) a mozes sutazit!

sobota 9. januára 2010

Sutaz2

A mame tu znova sutaz v hladani oblecenia na stardolle. Pre dnesok Vám zadávam túto sukňu:

Úloha: Nájdite na stardolle co najpodobnejsi kus oblecenia tejto suknicke. Kto napise najpresnejsi popis, ziska darcek podla vlastneho vyberu!
Vzor: Sutaz2---(nazov obchodu)---(a popis uvedeny na stitku oblecenia v starplaze napr. black tube top)---(cena v stardollaroch)

Odpovede mi posielajte na stardoll (moj nick je smajlik10179)
VELA STASTIA SPIONI :) !!!

štvrtok 7. januára 2010

Kúpim!!!



Ste ss a chcete si zarobit? Predajte mi niečo zo zakrúžkovaných vecí! Kúpim od 2-10 stardollarov- ak máte. Ak máte napíšte mi (smajlik10179), stiahnite z predaja, počkajte pár dní kým budem ss a hneď kúpim!!! Tu je zoznam, koľko som ochotná za ktorý kus dať:
Čierne šaty:3- 8sd
Čierna vesta: 3-7sd
Sivá sukňa: 3-6sd
Bordové šaty: 3-8sd
Bordové tričko: 4-5sd
Podľa dohody môžu byť ceny nižšie, ale ak by ste veľmi chceli, zaplatím aj viac! len prosím, ozvite sa!!!

Hot buys v reáli

Tak a znova Vám sem píšem, kde stardoll hľadá inšpiráciu na nové kúsky na stardolle. Konkrétne JANUÁROVÉ hot buys!!! Za tip dakujem Rosalie_30!












https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh29mzxAIiN78IiooVdC-w5nK8xw9yMnM4eJ8t1N5iuFcc4qNDTf3wftTk5_h_fDVGda8hvb2uqMrdc4qCXTzDmKcUkPXUwbSjnn6qu4T_HGkTR2jJ7-sz9K9364SIKntixjapnVRpnUvk/s1600/jan-hbs.jpg

streda 6. januára 2010

Dalsia ma chcela okradnut!!!


Pred malou chvilkou mi prisla sprava od moo-moo-lulu !!! Citajte, co mi napisala! krat som necakala a hned Som sa rozhodla zavesit to na moj blog!!!

Pozor na zlodejky

Urcite poznate tie nehanebne zlodejky nickov, ktore Vám píšu, ako vám dajú ss, ze vam dobiju stardollare, ze vam daju free LE..... Variantov su tisice, len netreba naletiet! Aj ked naletiet moze aj skusena stardollmaniacka a nieje to ani az take zlozite. Nerada to priznávam, ale obetou zlodejek som bola aj ja. A kto je ta zlodejka? Bajka_12 Ani by som to na nu nepovedala! Bohuzial, nemam hmotne dokazi o tom, ze neklamem, lebo som jej posty nenakopirovala. :( , co bola velka chyba!!! Nikdy, ale nikdy jej nenalette!
Podla tychto znakov, co som sem uverejnila, by ste teoreticky mohli za zlodejku povazovat aj mna, pretoze som raz jednej babike napisala, ze ak mi da jej heslo, spravim jej free veci. Vobec mi nemusela uverit, ale uverila. Tie free veci jej robím dodnes... Starám sa jej o nick, nahrávam jej stardollare, ked ma poprosí, aj jej nakúpim oblecenie. Jednoducho super! A ona mi za to z casu na cas posle nejaky ten ss kod. A mozem vam povedat uprimne, ze som rada ze som ju spoznala, lebo je to super baba a dufam, ze sa s nou niekedy stretnem aj v realnom zivote. Jej nick je Veroniqa113 (prepac ze som sem napisala tvoj nick). Tymto sem chcem napísať, že nie keždá doll, ktorá sa Vám ponúkne, ze Vám s niecím pomôže, musí byt hned podvodnicka. Ak by ste aj vy mali zaujem, za 1 ss kod za mesiac alebo aj za dva mesiace sa aj Vám môžem starať o nick.

A este nejaka tá zaujimavost k téme bajka_12!!!
Sama vlastni jeden blog o stardolle, na ktorom babikam "pomáha" ale potom ich sikovne okradne o kopu stardollarov! jej blog, o ktory sa uz davni nestara je: STARDOLLSKY ANJELICI (http://stardollskyanjelici.blogspot.com)

Čo by ste chceli?

Je mi to luto, ale nepotesim Vas.... Stardoll je extra lakomý a nic nove free nam neponuka... A tak som sa rozhodla Vam sem napisat nieco, co sice nesuvisi so stardollom, ale mohlo by Vás to zaujat.
Piste do komentarov, o com by ste chceli, aby som pisala.Viem, ze vas sem na tento blog nechodi vela ale aj tak napiste, co by ste si chceli este tento tyzden na stardollspionoch precitat. Dam Vám 3 moznosti: Papagáje (ako si vybrat papagaja, ako sa onho starat...), Ezoterika (cakry, reiki, ludove liecitelstvo...), Daždové pralesy (kto a ako ich ničí, percentá, a v akej miere nám ničenie pralesov škodí...)! Vyberajte len jedno., o ktorom chcete aby som sem napísala.

utorok 5. januára 2010

Stardoll spioni

Toto bude prva taka mensia sutaz na tomto blogu! Uloha je jednoducha. Zadam sem obrazok nejakeho kusu oblecenia a vy budete musiet na stardolle najst oblecenia najpodobnejsie tomu, so sem dam.
VZOR: Ja dam ako predlohu napriklad tieto saty a vy mi do posty na stardolle (moj nick je smajlik10179) napisete napriklad: SUTAZ_1---RIO CHICAOS tube dress
Rozumiete? Ak by boli nejake otazky kludne mu piste na stardoll na nick smajlik10179 Vyhrava ta doll, ktora najpresnejsie vystihne tieto saty.




Oblecenie pre tento tyzden je:

Kde stardoll hlada inspiraciu

Z kade chodia napady stardollu na tie stale nove a nove kusky do naseho virtualneho satnika? Odpoved je jednoducha. V realnom zivote. Obchody-modne prehliadky-celebrity..... Netreba dlho patrat... staci behnut na google :)

chriqui-starplaza

dkny1